Back

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC INDEX SRL (utilizator site www.944.ro si www.indextaxi.ro ) in calitate de operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 27515, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor il reprezinta furnizarea serviciilor de transport in regim taxi precum si eventualele campanii de marketing* si bonusare a fidelitatii clientilor.

Va aducem la cunostinta faptul ca nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale solicitate**. Refuzul dvs. determina insa imposibilitatea de a va contacta in vederea transmiterii raspunsului la problemele sesizate ori informarii cu privire la furnizarea serviciilor de transport in regim taxi.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra (in calitate de persoana vizata) si partenerilor contractuali ai operatorului, in mod exclusiv celor care concura la realizarea faptica a transportului in regim de taxi.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC INDEX SRL cu sediul in Ploiesti, str. Armasi, nr. 37b, in atentia dl. Gheorghe Ioan.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca descoperiti erori in datele dvs. inregistrate la noi, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

________________________________________________________. *orice persoana are, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
**orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc